Stockholm!

I helgen röjde vi Stockholm! På fredagen satt vi läääänge i bilen...så fruktansvärt tråkigt. Men det va det värt när vi äntligen kom fram till hotellet! Så lyxigt!!! Vi hade ett "tjejrum" men damtidningar å björn borg produkter, jordgubbar å choklad! Skit mysigt! Så det blev en sväng förbi systemet, godisaffären, snabbmatstället å så blev det inhandling av massa spa saker. Det blev en helkväll på rummet med skumbad, öl å vin å lite manikyr! Mor å dotter mys!

Sen va det upp tidigt å vi fick slänga i oss frukosten, som för övrigt va skit lyxig, så det va lite tråkigt. Men, men vi hade ju söndagen kvar. Så vi kastade i oss frukosten å sprang upp för trapporna eftersom vi inte hade tid att vänta på hissen. Körde ut till livgardet å ni kommer inte tro detta men vi va först!!! Inte ens morfar å Suzanne hade kommit!!! Detta e ju stort om ni känner min mor, så jag tyckte vi skulle ringa aftonbladet men vi sket i det...
Sen var det en lång dag med massa stationer så vi sprang runt som små förvirrade turister...tur att Jimmy visade runt oss. Vi hade aldrig hittat själva! Men det va en hel del saker som va kul att se. Hur han har bott å hans saker. Jag skulle aldrig kunna åka nån stans där man behöver skottsäker väst. Herregud ja hade inte kunnat bära den utan dom där plattorna...å med plattorna hade jag inte kunnat röra mig, men man hade nog gåt ner en 20kg eller nåt. Så ett tips till alla bantare, ta på er en skottsäker väst!
Sen kom äntligen kvällen å det blev dax för Sound of music!! Den va as bra, trots att Pernilla va med...brukar inte klara av henne men det gick fint! Tack mamma!

Äntligen kunde vi sitta å äta frukost i lugn å ro! Sen gick ja å klippte mig, snabb-shoppade å sen bar det hemåt. Om det e möjligt så va denna resan ännu längre... Men hem kom jag tillslut!
Tack mamma för helgen! Puss å kram ♥

                         


Kommentera mera!
Postat av: jull

tjohoo! jag hitta dej!! verkar varit skoj i hufvudstaden:) när drar din bror ut på äventyret då? puss

2007-10-16 @ 11:35:36
URL: http://jullbull.blogg.se
Postat av: krille

fan va han e så jävla mycket manligare än mig. vart gick allt fel?

2007-10-16 @ 15:01:14
Postat av: Sandra Dee

Hej Jullen! Jag har väntat på dig... Han åker om en vecka. Blir borta i ett halvår sen när han kommer hem e han rik! Så dom jobbar på bra för oss våra syskon ;) Hoppas Martin jobbar på sitt...hihi...Puss på dig!

2007-10-16 @ 18:28:07
Postat av: Sandra Dee

Nä du, vad gick galet...Men du har ju iallafall musiken. Jag kan inte komma ihåg nåt jag läser å kan inte ta en enda ton så va fan fick jag...Hahaha...Tragiskt!!! Puss å kram

2007-10-16 @ 18:31:03

skriv nåt vetja!:

ditt namn tack:
glöm mej ej!

din mejl adress: (publiceras ej)

har du en blogg??:

vad har du nu på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0