GRATTIS!!!!

Min lilla tjej har blivit avnsvarstagande å halv stor!


Här skulle det ju legat 2 bilder men eftersom blogg e störd idag så blev det inga bilder...kommer senare..

Julia å Sonny har förlovat sig!!!!
Men ett jätte stort grattis till er båda!!!!! Jätte glad för er!!!!
Lilla Julia...blir så rörd... tänk att hon har blivit så stor...
Å Sonny...du vet vad som gäller, eller Julia vet iallafall. Stå inte för nära kanten säger jag bara å håll dig borta från stekpannor om du ska va dum...annars...JÄTTE GRATTIS!!!
♥ ♥ ♥

Mitt första köp!

Då har jag gjort mitt första köp på tradera!
Dessa skorna har jag nog provat i nån affär innan men dom va la för dyra.. så e inte fallet nu,
70kr slutade kalaset på med frakt å allt

image256
...ingångna gympadojjer... kan det bli bättre!

Snart fattig...

Har fått eget konto på tradera nu...inte bra...inte bra alls...blir nog fattig snart...
Men mamma jag har hört att du betalar tradera räkningar så du tar la min me? Hehehe...eller gillar du Krille mer än mig kanske..HAHAHA... Du kan va lugn, jag har koll!

Tror jag...

Världens bästa mamma!

image255
När livet känns jävligt å orättvist e det tur att man har en mamma som min!
Tack för att du finns!

Då va det vinter

Tydligen så va det vinter nu då!
Vi va hos Anna å Mats i söndags å när vi åkte dit så hade det börjat snöa. Man va ju lite småpiss på det redan då men sen skulle vi åka hem...oj jesus va snö! Vi skulle köra hem Sandra å Pär oxå å dom bor ju på landet så det va ju spännande. Man såg ingenting!!!
Det va bara vitt, vitt, vitt! Såg ut som sjärnornas krig kom mot oss hela tiden. Men hela vägen till köinge hade vi iallafall en bil framför oss vilket va bra för då hade vi nåt att sikta på. Det roliga va ju att det visade sig idag att det hade varit Tobbe å Cornelia.
Tack för hjälpen hörni!

Å det slutade ju inte snöa heller. Tog en halvtimme hem från Sandra å Pär. Hade sån huvudverk när vi kom hem. Man satt ju å försökte se förbi flingorna hela tiden men det gick ju inte så bra.

 
Så här såg det ut på morgonen å sen kom det som ni säkert redan räknat ut...mer snö!
Detta e ju bara underbart...så snart ska jag ta å gå till jobbet å eftersom det e massa snö så tar det la 45min att gå så jag får la snart börja...

Ska nog ner till Vero Moda sen å kolla in deras 1-års erbjudande. Kan knappt fatta detta. För ett år sedan flyttade dom alltså till gallerian å då va jag å Cornelia där. Då va det så varmt så vi trodde vi skulle avlida. Nu ser det ut som om man e i fjällen när man tittar ut. Det e som man säger,
 det va bättre förr!

Go å glad

Gårkvällen blev jätte lyckad! Jag hade asroligt trots bordsplasering...hm..alla som känner mig vet ju vad jag tycker om sånt... det där med bordsplasering med 250 pers va nog inte så genomtänkt men det slutade lyckligt ändå. Efterätten spenderade jag ihop med Eliasson. Det va ju inte igår man träffade honom så det va as kul!!!
Träffade faktiskt massa roligt gammalt folk. Sköj, sköj!

Ska man sammanfatta min kväll så ingick det massa öl, värsta nitlotten, as god mat, lite mer öl, häng med roligt folk, bugg...hihi...ja ni läste rätt, ännu mera öl, feströkning så klart, fylle snack med Jenny å Therese ,mera öl...ja ni fattar. En helkväll alltså!

Enda bilden som togs hoppas jag...
image252

Åhhh Julia!!!!!
Berättade vi aldrig för Eliasson att vi snodde en absolut flaska hos honom en gång å sprang iväg å krossade den i gatan, dock inte med flit men du vet vad jag menar?
För jag sa det å då kollade han på mig å frågade om vi hade varit hos grannen för detta hade han aldrig hört innan...opps..nu vet han det iallafall.
Men då berättade han att du å jag hade kommit insmygande en gång när han satt å kollade på tv å tömt hans barskåp på alla hans små flaskor...HAHAHA...jag skarattade som fan när han berättade för jag har inget minne va detta men när han hukade ihop sig å härmade oss när vi kom insmygande så förstod jag att det måste varit vi..HAHAHA...vi hade fyllt famnen men flaskorna å trippat ut igen... Kan se detta framför mig! Kan förstå att han låste dörren ibland när vi ringde på...hihihi...

Men hur som helst så mår jag oförskämt bra idag. Vaknade 8-9 nån gång..åt frukost, va ute med hunden en sväng...riktigt pigg faktiskt! Men jag ska inte ropa hej än för såna bakfyller har man ju haft innan, när man vaknar å tänker detta går ju fint...sen kommer eftremiddagen...oj oj oj...Så jag hör av mig imorgon så får vi se hur det gick. Ha det gött allihopa!!!


GLAD PÅSK!!!

image251

Till er alla från oss alla
en riktigt glad påsk!

Det kommer mera....

Äntligen börjar snön försvinna å det e strålande sol ute. Men vad får man höra då? Jo men visst kommer det mer skitsnö... Ska tydligen snöa hela påsken...
Ja, ja nu skiter vi i detta å tänker på nåt roligt istället!

Min lillebror kommer hit i helgen!
Ska bli skitkul!!!
Han ska bla va hundvakt när vi ska på party på påskafton. Så idag ska vi åka å handla massa mat så ska jag göra påskbuffe till honom. Jag älskar ju att skämma bort folk så det ska bli mysigt å få ha han här några dagar heeelt själv!

Ha en fin dag i solen allihopa där ute!

E det här normalt?!?!?!?

Asså seriöst???
Här vaknar man å känner sig ovanligt pigg å posetiv för att va en måndag.
Så kollar man ut å vad ser man...

image250

PISS VÄDER!!!

Jag vet inte vad jag ska säga....asså jag e seriöst förbannad på den som har bestämt att vi ska ha vinter helt plötsligt! Julias gamla kommentar passar sig väldigt bra just nu,
"HAR JAG BETT OM VINTER MITT I SOMMARN"

Jag tror inte jag behöver säga mer än så...

Skulle vart slapparsöndag idag, men...

Hade tänkt att bara ligga i soffan å kolla på film idag men jag kom på andra tankar.
Det började med att jag va bara tvungen att putsa fönstrena i köket å hallen. Man såg knappt igenom...eller det gjorde man kanske men sketna va dom!
Sen tänkte jag att det e ju lika bra att ta tag i all disk som stod över hela diskbänken. Å när väl det va gjort kom jag på att marsvinsburen skulle rengöras...done!
Å seeen...kom på att dom hade billig helgskinka på willys denna veckan. Å jag ska göra påskbuffe till min lilleberor som ska va hemma här å va hundvakt när vi ska på party. Så då hade det ju passat bra med en påskskinka till det. Så jag tog cykeln å drog iväg till Willys å shoppade lite skinka å lite påskfjädar.
När jag kom hem tänkte jag att lite ris skulle man ju haft till fjädrarna, så jag å Cola tog å gick ut å snodde lite gröna fina kvistar ur valborgsbrasan som ligger här nedanför.
Ååå dååå kom jag på att baka e ju roligt så jag drog igång å bakade kladdkakemuffins. Å när man ändå håller på så kan man ju lika gärna fortsätta så jag gjorde lite tunnbröd oxå.
Som ni förstår så har jag inte slappat så där jätte mycket idag, men men. Jag fick ju massa gjort! Så nu ska jag slappa en liten stund å sen ska jag gå å laga mat.
Ingen vila här inte!


..lite påskpynt...


   
Värsta bakstugan!


Å just det. Kolla in denna roliga saken. Jag köpte inget godis till min älskling i påskpresent utan det fick bli en pryl, passar ju bra eftersom han e pryltokig. Ska jag va helt ärlig så köpte jag den mest för att jag själv tyckte den va cool. Sån e jag!
 
Hur roligt e inte detta då?!?!
Den ändrar färg efter varm å kallt!

Det va allt för idag, å tänk på en sak. I 2 veckor framöver jobbar man bara 4 dagar i veckan...GÖTT!!!

Ny tvättmaskin!!!

Vi har äntligen fått ny tvättmaskin!!!
Nu e det ju bara ett problem...den har VÄLDIGT många knappar....
Men det blir väl till att läsa på lite ikväll så kanske man kan tvätta imorgon.
En sak jag hoppades på va att det skulle va handtvätt på den å det e det! Å sen kan man ställa in starta om 3, 6, el 9 timmar. Oxå smart!
Så här är då den nya goingen

 

Blått blått blått

Jag har äntligen gett efter för våran blåa kakelrand i badrummet å bytt ut allt mitt röda mot blått!
Fattar inte varför jag inte gjort detta tidigare. Känns mycket större å renare.
Så här är såklart lite före bilder

FÖRE
 
(Ha, kolla vad jag lärt mig alldeles själv. Bilden står upp ;)

EFTER
 
 
Fast det e ju inte riktigt färdigt än. Ska in lite tyg till å lite mer blått.
Kolla in dom sötaste ljushållarna någonsin. Köpte dom på blomsterlandet för 15kr/st. Dom ser ut som små prinsesskronor.
Ha en bra dag!
Kraaaaaaaaam!

Sicken snygging...

Va ju som sagt på Gekås i helgen, å shoppade ett par snygga diskhandskar till min kära kollega!
Kolla in va glammiga vi ska va nu när vi står å sliter i disken.
image234

Min lilla tatuering börjar äckla sig nu. Ser lite ut som man fått skabb eller nåt. Ska bli skönt när den har skabbat klart så man ser hur mycket som måste fyllas i.

Nä, nu ska jag ta tag i mitt badrum så ni får se resultatet snart. Vaktis hade ju beställt tvättmaskinen nu så snart blir det så fint så fint! Ska bli skönt att kunna tvätta utan att det låter som om den ska sprängas..hmm...man kanske inte ska tvätta i den mer??? Äh, hur farligt kan det va...

Puss puss puss
♥ ♥ ♥

Röjartagen!

Idag har vi röjt som aldrig förr!
Vi slängde 3 fulla sopsäckar med skit, å allt kom från garderoben i hallen där nere + lite från kistan som står i hallen.
Men bra blev det!
Så nu har min älskling äntligen fått en egen garderob till alla sina fiskesaker. Men vi va tvungna att sno ett hyllplan från min garderob så vi fick ta runda nr 2 till fynda för dagen, å köpa lite plastbackar till mina kläder som legat där. Blev så bra så. Å när vi va iväg i förmiddags så va vi inne på blomsterlandet å köpte lite påskpynt till ytterdörren. Så nu e det påskfint!
Men allt detta va ju inte inräknat för denna dagen egentligen. Mina planer va att göra om i badrummet å sen slappa, slappa å slappa.
Men så blev det ju inte riktigt, så tyvär så får badrummet vänta ett par dar. Har börjat lite men måste sy lite till. Sen ska det bli fint där oxå.

 
     

Som ni vet så e jag totalt oteknisk så ni får lägga huvudet på vänster axel så ser ni vad bilder föreställer...
Mina fina budda tavlor som jag köpte på Gekås. Gjorde för övrigt av med massa pengar där, det va ju alltid roligt!
Tatueringen blev ju mycket billigare än vad jag hade väntat så det blev ju lite mer pengar till shopping. Det e ju aldrig fel!
Köpte flera par byxor, massa toppar, en jacka + massa annat.
Lööööööv shopping!! Billig shopping!

Hoppas inte ni missar att det e sista avsnittet  av I en annan del av Köping ikväll!!!!
Livsviktig information!!!
Ska till kioken nu å fixa poppcorn, sen e det surround ljud på tvn som gäller. Man vill ju inte missa nån av Tobbes härliga kommentarer. Så mellan 20.30-21.00 så vet ni vad jag gör.
Fattar inte vad dom hade tänkt att man skulle göra sen på söndagarna. Man får väl umgås eller nåt sånt...
Nu e det poppcorn-köpar-dax! Ha det!!!

Plasten borta

Här kommer en bild utan plasten, men annars inte mycket bättre. Sorry, men jag e så blek så kameran får spel varje gång så det blir bara vitt, men ni ser nog ändå...
Ha en bra dag allihopa!
image228

Då va saken biff!

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade hjärta på armen!
Sicken styrka jag ska hämta från den nu, så ni som hade tänkt att sätta er på mig nån gång fram över kan ju bara back of! För bruden ska börja stå på sig i fortsättningen!!!

Å ja lovade ju dig Jenny en bild redan ikväll men den e ju i plast till imorgon. Men sagt e sagt så här kommer den...

... hihihihi...snygg bild om jag får säga det själv...
Ska sätta in en ny bild imorgon.
Jag har ju inte varit det minsta nervös vilket e jätte konstigt! Jag e ju lite nervös av mig som ni vet...
Å eftersom jag inte varit nervös innan så tänkte jag att det kommer väl som en chock när jag kommer dit...men nej då. Så jag har nog hittat min grej! Nu blev nog min mamma glad ;)
Har redan börjat fundera på en ny, eller det har jag gjort innan med men jag skulle vilja ha typ en diamant, å en prinsesskrona...vet inte hur jag skulle få ihop det men det blir ett senare problem.

Vi va hos Åsa påsa på vägen hem oxå. Va bara tvungen att ta några bilder på hennes sööööta katter! Kolla in  dessa gosingarna....
 
Nä, det va väl allt för idag. Å imorgon ska jag till Gekås å röja.
Puss puss puss på er!


1 dag kvar nu...

Nu e det äntligen bara en dag kvar till min tatuering!
Känns som när man va liten å väntade på tomten...eller det kanske inte va tomten man vänade på utan PAKETEN!!! Som ni alla vet så ÄLSKAR jag paket!
Men ja har inte blivit nervös än vilket e lite konstigt eftersom jag brukar va hypernervös för det mesta...men mamma e nog nervös för min del..hehe
Hon har frågat flera gånger om jag har börjat bli nervös å varje gång svarar jag nej, å varje gång börjar hon peppa mig...Det ska nog gå bra Sandra! Detta fixar du Sandra!
Hon e för söt min lilla mamma. Det e inte alla föreldrar som stöttar som hon!
Tack mamma!!!
♥ ♥ ♥

Solen skiner faktiskt idag oxå! Så skönt!
Igår när vi åkte från Pär å Sandra snöade det slask. Det va liksom som stora vatten klumpar iställer för snö eller regn. Hatar sånt skit väder! Men som sagt så skiner solen igen å det e jag JÄTTE glad för!
Hoppas ni alla får en bra dag där ute i solen!
Puss å kram

Tråkigt...

Asså det händer inte mycket roligt för tillfället...inga roliga bilder att lägga in å inget roligt att berätta...
Så vad brukar man prata om när det inte händer så mycket då...jo vädret!
Jag fattar inte riktigt vad det e frågan om, vi har haft 8grader i flera dagar. Vissa dagar har det varit sol å riktigt fint! Man så idag när jag gick upp på va det -0,9....vad e det frågan om?
Alla buskar å sånt har ju fått små blad. Ska dom frysa sönder nu då? Jag tycker vi ska klaga! Vet inte vart än men jag återkommer när jag vet...

Då va det lördag..

Det e så skönt med såna här lördagar, inga måsten. Bara ta det lugnt! Har ätit frukost i lugn å ro å kollat på vänner. Sitter vid datorn nu men ska la snart ta mig till duchen.
Ska fika med Ida sen, men innan dess har jag ett uppdrag på stan. Eller jag har några saker jag måste fixa men den stora prövningen är att jag måste införskaffa mig en ny bh, eller två. Har tre stycken men bara en som sitter skönt så jag andvänder ju den för det mesta å igår gick den sönder...suck!
Att handla bh e ungefär lika roligt som att shoppa skor å ni som känner mig vet att shoppa skor till mina fötter e lika roligt som att gå till tandläkaren typ. Så jag har ett litet måste idag, men hoppas på att jag hittar en som sitter bra så det blir en lyckad shoppingrunda.
image223
Hittade detta fina halsband på internet...köpte en vit robot vid jul, men denna va ju oxå jätte söt. Den e från misssmith.se. Ni borde kolla in den sidan, massa roligt!!!
Puss på er allihopa!

RSS 2.0