Sååååå stolt!!!

Jag e sååå stolt över mig själv idag. Har lagat köttbullar för första gången i mitt liv! Å dom blev as bra!!! Mamma hade ju gjort till mig som vi kunde ha här nere på jul men jag e ledsen mamma men jag tror att jag ska göra egna faktiskt. Det va riktigt roligt, man kände sig riktigt huslig när man stod där å rullade köttbullar.

image91

Å så här fina blev dom!

Cola va med mig på jobbet idag! Hon va så duktig så. Först promenerade vi ner till butiken, sen va vi i djuraffären. Sen en stund på jobbet, en stund på hertigen, kolla runt i en inredningsaffär, hon va ensam i bilen å sen åkte vi buss hem. Jag va så stolt över min lilla busonge!!! Hon skötte sig gallant. Skällde nån gång när Jeanette pratade i telefonen, ramlade ner i trappen å lite sånt, men ändå jätte duktig!!! Hon gjorde mycke nya saker idag så nu har hon sovit konstant sen vi kom hem typ... Nästa vecka tar vi en heldag, nu har vi ju övat på en halv så vi får se hur det går...

Än en gång...SÅÅÅÅÅÅ stolt över mina köttbullar!!! De du mamma!!

Rengnig torsdag...

Varsågod Jimmy! Låter som du hade en bra dag. Inte för att jag vet vad B-coy är men det verkade ju va nåt som du gillar... Ha det bra!

Idag ska jag jobba med Jeanette i bröllopsagenturen. Tror jag ska ta med Cola på prov för å se om det skulle funka i fortsättningen. Kan va bra om det funkar när jag måste jobba heldag eller när jag jobbar själv.
Jeanette tyckte jag skulle ta med henne men hon har ju inte träffat henne så hon vet inte vad hon ger sig in på... har inte bestämt mig än, vi får se om hon går med eller inte.

Nä, nu ska jag äta frukost så jag kommer iväg nån gång...men imorgon e det ju fredag. Det e ju alltid nåt! Puss på er så länge.

GRATTIS!!!!!!

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
image89

image90

Grattis på födelsedagen storebror!!!
Hoppas du får lite ledigt så du kan fira din dag. Man kanske ska ta å äta en tårtbit för dig idag...inte för att jag vill ha tårta utan för att du fyller då asså, man får ju offra sig...Hoppas paketet kom fram i tid.
STOOOR kraaaaaaaam från syrran, Andreas å Cola!
♥ ♥ ♥

Hopp fallerallalaaa...

Ok, julstämningen har dykt på mig! Å har jag riktig tur så håller den i sig över heeela julen. Jag brukar ju plocka fram allt, å då menar jag allt, på första advent. Men jag blev så sugen å så tänkte jag, äh va fan. Andra ska skita i vad jag gör å vill jag ha jul redan nu så får jag det!!!
Fast granen blir nog till helgen, kan bli lite mysigt att klä granen på advent å dricka lite glögg, spela lite julmusik. Sätta på bras-dvdn...japp, jag har en sån...hihihi...

        

Hoppas dessa bilderna sprider lite julstämning Julia! Puss på dig
♥ ♥ ♥

La familja

Idag kommer la familja hit å våldgästar... Först ska vi käka ihop å sen bär det av  till Vapnö julmarknad (förövrigt årets första). Sen på kvällen ska vi på infomöte för Jimmy. Hoppas dom har tagit lite kort där nere ifrån.

Men en sak i taget, först ska jag ju få gå å städa efter massa ouppfostrade ungar i 4h...underbart!

Å bråttom har jag oxå, så hej puss ses

Julklappsideèr till Julia

Har suttit lite på Ikeas sida nu å hittat lite förslag på billiga presenter. Inget kostar över 100kr. Hoppas detta ska ge dig nån ideè om vad du ska köpa Julia...men jag måste säga att jag e lite arg på dig nu för nu måste jag till ikea snart oxå...detta blir en dyr månad...hittade massa bra...


Till fars slipsar kanske...


Köp en billig tvål å lägg i denna fina tvålkopp...


En pläd till syster kanske...


Eller varför inte köpa lite billigt tyg å sy nåt fint...


Eller gör nåt fint på dessa fina böcker...


Dessa ser så mysiga ut...


Ett litet förkläde för mor...


Dessa e ju oxå fina...

Asså det finns ju hur mycket som helst...Ikea e nog stället man ska satsa på om man vill köpa billiga julklappar. Man kan ju komma undan med ca 30-50kr per person, ännu mindre om man vill...
Men det absolut roligaste man kan få e ju ändå nåt hemma-tillverkat! Det önskar jag mig av dig! Du lär väl ha massa gamla tyger som bara ligger som du aldrig gör nåt av...det har jag iallafall... Hitt på nåt.
Puss på dig! ♥

Bra shopping!

Hade helt ok shopping igår. Hittade bra julklappar, inte till alla som skulle fixas men till flera av dom där som ofta e svårast att köpa till. Å det e ju kul att ha några kvar framåt jul med...trängas på stan e ju trots allt julstämmning om nåt...

Hittade även lite julrött som ni ser. Lite grytlappar å dukar å sånt. Åååå jag älskar julen, just det, jag har fått tillbaka julkänsklan...tror jag...om den bara kunde komma så man får börja pynta nån gång. Men det känns som det kan bli en riktigt bra jul!!!

Å vi får ju inte glömma min sko-köp! Först hittade jag ingenting sen slutade det med att jag gick därifrån med 2 par. Men dom svarta e liksom andvändbara. Man kan ha dom till jobbet, till fint, kjol å byxor..ja lite av varje...
...men sen hittade jag ett par som liksom skrek Sandra. Jag kunde verkligen inte lämna kvar dom i affären! Dom e ju jätte bra när man ska gå ut med hunden å så... Men allt som allt kostade det bara 550kr så jag tyckte det va rätt ok.
Båda e fodrade å varma. Så jag tycker jag gjorde ett bra köp! Dom svart e ju inte så där raka å fula som på kortet...dom e ju lite "korviga". Kan va för att jag har så feta vader men jag intalar mig att dom ska va så...

     

Vässar armbågarna..

Idag ska jag till Gekås!!! Man skulle varit shoppare på heltid! Då skulle jag vilja jobba för nån som e  som jag, älskar prylar, billiga prylar...helst onödiga oxå... ååå ja skulle va grym på det jobbet!
Men hur som helst så ska vi dit idag å handla massa julklappar... å lite annat kul hoppas jag. Måste in på skoaffärerna oxå å fixa stövlar. Men problemet e att allt detta ska hända efter jobbet vilket innebär att jag har typ max 20 minuter i skoaffärerna...hmmm...får nog välja en butik...

Å idag e det ju tisdag å tisdag=massa elever. Fy f.. va jag kan hata dessa elever. Vissa e jätte goa å fullkomligt normala, men sen finns det dom där andra... Det jag e mest rädd för e att jag va precis som dom när jag gick i skolan.... Så härmed ber jag om ursäkt till alla gamla lärare å städerskor å mattanter å annat folk som jag trackaserat under denna tid... Asså jag skäms!!!
Tur att man kan bättra sig!
Hur svårt e det att sätta in stolen efter sig, eller ta med sina papper från lektionen när man e klar. Eller det här med att slänga tuggumi å annan skit bredvid papperskorgen. Har man tatt sig hela vägen fram till papperskorgen kan man väl lika gärna slänga det i den?! Eller det kanske bara e jag som tänker så...
Å va e det som e så roligt med att riva sönder papper till konfetti å slänga över hela golvet? Seriöst...

Nä nu ska sluta klaga på dom små liven... vem vet dom kanske växer upp å blir helt normala, man kan ju hoppas iallafall. Puss på er   ♥

image73

Lördagen!

I lördags va det kalas för denna vackra tjej!

image70

Go å glad som vanligt som ni ser!
Jag drog med denna snygga bruden oxå...

image71

Vi hade jätte trevligt! Massa god mat, satt inte fel kan jag säga. Burger King ville dar in oss på vägen men som tur va hoppade vi över det. Fast IKEA hade inte suttit fel...eller va säger du Åsa?!
Förutom god mat så löste vi korsord som handlade om födelsebarnet, där det ingick en hel del fusk!!! Så för min å Åsas del vill jag bara säga att vi löste det först...ok, vi erkänner, det kanske inte va alla rätt men vad begär dom...

Ja just det...Tack Hannah för uppvaktningen..hmm...du ska få igen nån gång... Jag som älskar uppmärksamhet...nåt typ av straff tror jag skulle kunna passa...

Sen firade jag ju 6år med denna hunken

image72

JAG ÄLSKAR DIG BÄJB!!!!

Detta va min lördag, hur va din?


Göteborg here we come!

Idag ska jag å Åsa påsa till Hannah panna på kalas! Som ni såg här om dagen så har hon fyllt 25. Så ikväll bär det av till den stora staden! Men innan dess borde jag ta tag i min balkong...ska plocka bort alla sommarsaker å göra lite vinter fint. Men det tar emot eftersom det e så j.... kallt!!! Men det e la bara å göra det antar jag.

   image68  

Kanske ska införskaffa i lite sånt här till balkongen så e det roligare å städa, om man får sätta dit lite nytt fint. Ska ju till Rusta sen...hmmm får nog fundera på detta lite.

Äckligt....


Satt å kollade på expressens sida å hittade lite äckliga saker...först hitade jag detta...

     

Men sen hittade jag en ännu en äckligare sak...fy fan va jag e glad att jag har kort hår!!!



Dom gör hårsnoddar av gamla andvända kondomer!!! Men nu hade dom kommit fram till att det inte va bra eftersom smittsamma sjukdomar kan spridas med snoddarna!!! Kanske inte hade varit så fräscht ändå, men va vet jag!!! VIDRIGT!!!!!

Klippning på gång!

image61

Mammas lilla pudel...hahaha...nä du e jäääätte söt älskling....hihihi...
Det växer snart ut igen...
Puss min lilla baby ♥

GRATTIS GUMMAN!!!!!!!!!!!

     

Kunde inte välja bild...alla ser ju sååå goda ut! 

Grattis Hanna! Hoppas du har en bra födelsedag! Ska bli jätte kul att se dig på lördag, det va ju jätte länge sen nu...

Varsågod, här har du några tårtor att titta på, dom smakar ju inte så mycket men det e tanken som räknas...

♥ Puss å kram ♥

Gott å Blandat!

Sitter här å har seriöst tråkigt så jag tänkte att jag kunta ta å uppdatera lite...

Igår va vi hos Thorleif...hihi... så nu ska han skissa fram nåt sen ringer han så får vi åka dit å kolla. Fan va jag vill göra denna tatueringen nu! Tyvär har han väntetid till efter nyår men han verkade riktigt bra så det e la värt att vänta. Så nu väntar jag bara på ett samtal från Leffan så bokar vi tid sen.

Annars händer det inte så mycket...skulle ha tvättat, röjt på balkongen, gjort lite julkort, städat hos marsvinet. Men det verkar inte som jag tar mig upp ur soffan så...ja skriver väl lite till.

Ja, detta blev väl inte så mycket varken gott eller blandat men skit i det... nåt va det iallafall. Puss å kram ♥

Lite julkänsla kanske...

Köpte Amelia Jul igår. Typ 5 el 6 året nu...ÄLSKAR när den kommer ut. Då kan man börja blicka fram mot julen... Men jag vet inte, fick inte riktigt den känslan men vem vet det kanske kommer snart. Kanske ska ta å slå in lite julklappar så kanske julkänslan kommer...hmmm...
Men , men idag skulle jag ju inte tänka på piss-julen utan allt annat...tex att jag inte borde sitta här å skriva utan fortsätta städa, gå promenad med hunden, göra iordning mig för jobbet å laga lite mat.
Å just det! Ikväll ska vi åka till tatueraren i Långås å kolla in om det verkar bra...hörde dock att dom har långa väntetider. Jag vill ju tatuera mig NU!!!
Nä nu tar jag tag i mitt liv! Puss vi hörs ige ♥

image57

Tror att jag nu mera hatar julen...

image56

Promenad...

Drog med mina älsklingar ut på en promenad i det fina men svinkalla vädret. Som du ser  Julia så har hon sin fina halsduk på sig! Utan att klaga oxå... det e stort!

image54
Cola med sin fiiiina halsduk på!

image55
Kaaaaaaaaaaaalllllllt!!!

RSS 2.0