Vår!

Den har la varit här ett tag men ville lägga in lite vårbilder. Solen har varit framme lite idag vilket e sååå skönt!
Ska sola solarie efter jobbet. Bästa avkopplingen någonsin!!! Så när jag ligger där sen ska jag drömma mig bort att jag ligger på nån varm strand nån stand...hade inte varit fel! Tyvär solar man ju bara 15min nu för tiden. På min tid fick man ligga 30min, det va tider det! Jag somnade alltid!

   
   

Regn regn regn...

image216
Idag har det regnat, regnat åååå regnat...
Tyvärr såg det nog inte lika fridfullt ut när jag gick till jobbet som på bilden. Jag hade mina rosa-blommiga stövlar, ill-gula regn-byxor, svarta vinterjacka som går till knäna, stora svarta mössan men långa flätor typ. Å mitt paraply stod mer liksom på sidan hela tiden för man får liksom luta sig samtidigt som man håller i med båda händerna å vinkla det mot blåsten för att det inte ska vränga sig. Å blåsten flyttar ju sig hela tiden så, ja ni kan ju tänka er hur jag såg ut när jag slogs med mitt paraply i mina gula byxor...
Hoppas på bättre väder imorgon!

Tråkigt, tråkigt, tråkigt....

Det e så tråkigt att va sjuk så jag tror jag dör! Förövrigt så kändes det så när jag hade feber,att jag skulle dö asså,  som tur e har den börjat ge sig. Går lite upp å ner men har bara lite som tur e nu. Men halsen har gått från att kännas som om man andades genom ett sugrör till brännande halsbränna eller nåt?!?!?!? Vaknar mitt i nätterna av att näsan har täppt igen så jag försöker överleva genom att andas genom munnen...men icke, det e då jag vaknar av en hostattack för det sticker å svider i hela halsen när jag försöker andas.
Trevligt? Nä!

Har missat mycket känns det som. Legat utslagen några dagar ju så jag missade tex Grey`s i onsdags...fan! Får se på onsdag om man fattar vad som hände sist. Ska dom skiljas tex? Såg på det som ska komma å det verkade inte handla om det alls...känner mig vilsen...
Ska jobba mina vanliga tider nu igen oxå, ska bli skönt å få lite ordning. Fast det negativa e ju att eleverna e tillbaka! Dom e inte mina favoriter direkt! Det e så tyst å lugnt å skönt när dom inte e där.
Så jag vet att jag har gjort det förut men jag gör det igen...kanske ska ta med Julia på detta denna gången....
FÖRLÅT alla lärare å alla andra inblandade som hade å göra med oss!!! Hela klassen faktiskt, jag å Julia va väl inte värst...eller?! Alla dessa krismöten å shit...stackars fritidsledarna som försökte få oss att funka som vuxna människor! För det va ju faktiskt det man trodde man va, vuxen! Men det märker man nu att det va man INTE!
Jag e ledsen ni som fortfarande trodde att vi va det, man känner igen sig så mycket i vissa elever. Det gapas å skriks som om det vore ett dagis. Kommer å går under lektionerna..nån som börjar känna igen sig?
När man går där å städar så kan man hitta muggar på bord å fönsterbläck, ute eller ja, i stort sett vart som helst. Ska man va helt ärlig så kunde det där lätt varit nån av oss i våran klass...vi orkade kanske inte resa oss upp å gå dom där 3 metrarna för att sätt tillbaka kaffemuggen för vi va ju såååå trötta...seriöst!!!
Slappa va vad vi va!!!
Å jag har insett att dom kommer inte ändra sig! Dom måste växa upp lite till, komma ut i verkligheten å tex fatta att man inte kan gå ut å röka mitt i en lektion bara för att man känner för det.
Så imorgon kommer jag gå till jobbet å plocka bort alla dessa muggar för jag har lärt mig nåt om ungdomar...
Tjat funkar inte!

Ok, vet inte riktigt vad jag tjatat på om här men huvudsaken va att imorgon börjar eleverna från lovet, dom e stökiga, jag tycker inte om dom, men står ut med dom....+ att jag fortf e förkyld! Ahh där satt den!
Puss å kram allihopa
♥ ♥ ♥

Just det, jag e hemma ensam å har tråkigt oxå, puss puss

Fuuuuk!

image215
Mår uppriktigt sagt piss! Om nån bryr sig vill säga...
Men ska la försöka ta mig till jobbet ändå... Det värsta e febern som verker så jag tror jag ska bli tokig, så det kan va skönt att komma ut så man får tänka på nåt annat... Men vi får väl se hur det går...det gör ju så ont när man rör på sig...ja som ni förstår vet jag inte hur jag ska göra...
Hatar att va sjuk!!!

Snart...

image214
Snart börjar I en annan del av Köping!!! Läääängtar!!! Asså dom e min favoriter!!! Så härliga, Tobbe e ju så klart min största favvo. Han svär konstant å har ständigt ont nån stans. Känner nån slags samhörighet men honom liksom...
5 minuter kvar nu people...

En gång hundägare...ALLTID hundägare!

Vi va uppe i Bohuslän i helgen för Andreas skulle jobba i Norge på fredagen. Så jag hade tagit ledigt. Mamma hade oxå tagit ledigt så vi va med henne hos tandläkaren, hälsade på Maggan å Lennart. Promenerade runt lite på Munkeland men det blåste som f.. så vi gick mest in i butikerna. Självklart va vi i djuraffären å Cola fick självklart en leksak till...men ni behöver inte va oroliga, jag köpte inga fler djur!
Så jag tog lite kort under dagen för jag tänkte redovisa min lediga dag...men...som sagt, en gång hundägare...ALLTID hundägare!

Här väntar Cola på mormor ivrigt...


...å här morrar Cola på Bohusläns största knarkkung...hmmm...vet inte o det e så smart...


..å här kommer hon äntligen ut från tandis...


...ja...å här sitter COLA i finsoffan hos Maggan...
Ni fattar vad jag menar nu va?! Cola, cola, cola... men gillar ni inte hundbiler så e det ju faktiskt erat val att inte titta på dom!

Sen gör jag väl som Julia
Grattis Sandra på namnsdagen!

Happy Valentine!

image208
Grattis alla goingar där ute på alla ? dag!!!
Skäm nu bort er å era älsklingar riktigt idag, själv ska jag åka till mor å förhoppningsvis bli bortskämd där... ;) Vofflor ska det bli iallafall!

Men vi ska ju oxå gratta min moster som fyller 45år idag!!!
G R A T T I S ! ! !
Hurra, hurra, hurraaaaaaaaaaa
image209
Hehe...Maggan får va med å glänsa idag oxå! Det har hon nog inget emot ;)

G R A T T I S ! ! !

Va e det för en dag, e de en vanlig dag, nä de e ingen vanlig dag för de e Åsas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!
image205
Hoppas du får en bra födelsedag! Fast du jobbar väl som vanligt... ;) 
Massa kramar

Idag ska jag jobba utan Jenny...hur ska detta gå.... ;) Kommer nog gå fint! Jag å Helge mot världen..hahaha... 
Sen ska jag sola!!! Så skönt det sak bli!!! Finns inte mycket som e så avslappnande som att ligga å sova i ett solarie. Tanken på det ska nog få dagen att gå fortare!

Hmmm...

Har la inte så mycket att lägga in nu för tiden...
Ska klippa mig på skolan idag, vilket e jätte bra för det kostar 100kr plus att jag har personalrabatt, så priset går inte att klaga på. Det jobbiga med det e att jag får nu första cykla ut dit vid 8 å sen dit igen vid 12.
Å det brukar ta ett par timmar hos frisören så...Gillar inte såna här stress dagar. Å efter jobbet ska det handlas...
Skulle vilja börjat sola oxå...hmmm...får nog ta det en annan dag!

Denna veckan e jag ledig på fredag. GÖTT!!! Ska till mor å hänga lite med henne...hahaha... sicka ord jag slänger mig med... Skönt iallafall med en extra dag helg! Nä nu måste jag sticka, men jag ska skriva lite oftare...lovar!

Bad på gång

Idag har vi badat Cola...Hon funderar på att skaffa lugg...va tror ni?image204


En till...

Som det kan bli...fick en väska av Jenny igår! Herregud, vad gör en väska till. Den e ju rätt stor så man kan ju lägga alla små väskor i den när jag inte ska använda den så tar den ju inte så stor plats.
Trodde Andreas skulle flippa ur men han va väldigt lugn...han börjar nog se att det bara e så att jag e väsktokig!
Köpte kanske en på h&m förra helgen oxå... men den va ju sååå billig, 25kr. Kunde ju inte motstå!
Så här är iallafall min nya fina väska!
image203
Den e ju rätt stor så man kan ju ha den som resväska. Ska ju "resa" till mor nästa helg så redan då får jag ju användning för den! Ni ser, det va ju jätte bra att jag tog emot denna gamla fiiina väska! Försöker nog övertala mig själv att jag behöver fler väskor nu eller nåt...
Jag e iallafall jätte glad för den så tack Jenny!

Händer inte mycket nu....

Som sagt så händer det inte så mycket spännande nu men det e rätt skönt oxå.
Har varit lite pissigt på jobbet men det rullar på ändå, man får helt enkelt lyssna på det man vill lyssna på å skita i resten så blir det nog bra snart. Tur att jag har Jenny iallafall annars hade jag nog inte överlevt länge där!

Vi har bokat in oss på en bonnafest på påskafton, ska bli skit sköj! Va länge sedan man partade riktigt! Å faktum e så att det e bönnerna som kan det där bäst! Så det ser vi fram emot!

Så kort å gott planerar jag en lugn vecka utan massa måsten. Å så ska jag ju gosa med våran lilla Coco såklart, på den nivån ligger det denna veckan. Hoppas alla där ute har det bra! Kraaaaam

Tillökning...

Som dom flesta vet så har vi marsvin, å som dom flesta oxå vet har vi varit lite trötta på dom men det sista har vi haft uppe Lillan mer så hon e rätt snäll nu men  vi tänkte att hon ska ju ha en kompis...så en kompis blev det!
Det blev en liten tjej till. Coco heter hon å e som ni ser brun. Jätte tillgiven å skit söt!
Så välkommen i familjen Coco, namnet fick hon för att hon e chokladfärgad men vem vet, hon kanske e lite koko oxå. Å då passar hon bra in i denna familjen!
   
   

RSS 2.0