Om nån undrar...

Om det är nån där ute som undrar så har vi fått ny spis. Å så här ser den ut
image196
Fin va?! Å det bästa av allt e att den funkar!
Puss på er allihopa

Helgen som gått..

I helgen har vi varit uppe i Bohuslän hos mamma. Maggan skulle firas på söndagen så vi åkte upp.
På lördagen åkte vi till Torp å shoppade lite på rean. Jag, Andreas, Mor å Krille å Cola så klart. Så vi satt i bilen en å en hos henne. Rätt mysigt faktiskt, Coila hade lite picknink. Hittade massa roliga saker. Väska för 100kr, massa örhängen för 8kr var...

Här e byxorna föresten som jag köpte förra vecka...inte på rean tyvär men ändå...


Cola har picknick!

   
Shopping Shopping Shopping...fast det va lite lustigt för när jag tog kort på min LILA väska blev den typ kornblå...fattar inte riktigt...


Fick fiiina tofflor av min älskling oxå!

K A L A S ! ! !
     
     

Sen skulle vi åka hem å då lämnade vi av min kära bror i Gbg. Vår färd hem va...hmmm...hur ska jag uttrycka det...Ja, Krille vet vad jag pratar om. Å för er som inte vet så kan jag säga att denna skiva ingick...

Guldhits+Jalla Jalla=Flummig färd!
 


Nya bralls

Japp, jag gjorde det! Va på vero moda idag å inhandlade nya byxor...gått en vecka nu å längtat. Å pengarna räckte till både räkningar, mat, byxor å sen sparade jag en del. Ville bara att ni skulle veta... ;)
Puss på er allihopa, ikväll åker vi till mamma.
♥ ♥ ♥

Vår..tror jag..lite iallafall..

Fick ju punka på min cykel i måndags igen. Andra gången på en vecka, snacka om tur.
Så jag får gå till jobbet nu för tiden, men det e rätt bra för då får man ju lite motion. Å dagar som i tisdags e det helt ok när solen skiner å fåglarna kvittrar. Igår regnade det massa när jag gick å idag regnar det massa igen så jag vet vad som väntar.
Så jag tog ett par bilder i tisdags när solen va framme, man vet aldrig när det händer igen. Så här har ni ett par sol bilder, jag tänkter ha dom i huvudet idag när jag går i piss regnet å fryser fötterna av mig...
image179

image180

Ja vet att det inte e vår än å att det kan komma massa snö å skit flera gånger inna våren e här men jag tänker låtsas att det e vår...så det så!


G R A T T I S ! ! ! ! !

Idag fyller lillkusinen 16år!!! Grattis!!!
image178
Hahaha...asså jag e ledsen men jag hade ingen annan bild på bara dig Anton...får ta nya när vi ses i helgen... hahaha ni som inte träffat min kusin kan jag bara säga att han ser alltså inte ut så här alltid...
visste du inte att ögona kan fastna om man gör så...
PS. Kommmer ett litet paket på posten idag..hoppas jag...
Kraaaaam Sandra, Andreas å Cola

K A O S ! ! ! ! !


Ja då va "stormen" över. Ren tur att man överlevde...puh, känner mig lättad!
Som ni ser på bilden så har det verkligen varit KAOS!!!
image175
Asså tänk om man hade hamnat under den...vågar inte ens tänka tanken. Den e ju säkert en 35-40cm hög.
Nää, förutom en vält en så har det nog inte hänt så mycket...ser lugnt ut i stan med. Men det va ju tur att media gick ut å varnade så folk kunde bli totalt skräckslagna. Bunkra upp med konserver å köpa batteri för ett par veckor va ju bra tips...media har nog inte hört om flickan som ropade på vargen...

Som sagt så var vi i stan innan idag å inhandlade en ascool pizza skärare som ser ut som ett gammalt silverbestick. Lite små roligt... Å min man köpte snygga rockabilly skor på rean. Hittade oxå ett par byxor jag gäääärna vill ha men vi får se när räkningarna e betalda om det bli några byxor eller inte. Dom va liksom inte på rean...men aahhh så snygga dom va. Å sköna oxå!
Men som sagt räkningar först å roligt sen! Nu blev du allt stolt mama?! Lilltjejen kan!
  

Säger bara...

image174
...om man får tro expressen.se
Köpte lite extra godis så vi ska överleva detta...håll i hatten people!

GRATTIS IGEN....

image173
Då va det dax att gratta nån igen då, men idag e det till min älskade lillebror som fått jobb!!!
Så nu hamnar lillen bara en timme från stora syrran, vilket syrran tycker e as kul!!!
Grattis igen!!!

G R A T T I S ! ! !

image172
Grattis David till körkortet!!!
Kram Sandra, Andreas å Cola

Äntligen!

Vaktis va här idag. Våran gamla vaktis hade slutat så vi hade fått en ny! Jag har blivit bönhörd!!!
Andreas va hemma när han kom å han va tydligen jätte bra!
Förra sa ju tex att det INTE va nåt fel på våran fläkt men när den nya öppnade fläkten idag satt det en stor pinne i den!!! Inte konstigt att den lät konstigt!!
Så nu har vi värme, helt badkar, helt tyst lägenhet, kommer få ny spis å ny tvättmaskin...mm... asså jag kan knappt fatta det! Känns snart som man hyr ju. Tänk att bara kunna ringa när nåt e fel, LYX! Så här har vi inte haft det innan direkt.

Händer inget större...

Då va det måndag igen då...denna helgen gick lite väl fort. Vi har mest gjort sånt där tråkigt men sånt som måste göras. Städade HELA dan igår. Inte speciellt kul, å idag går jag till jobbet å gissa vad...STÄDAR!
Men i lördags kväll va vi hos Tobbe å Cornela. Det va kul! Go mat å snacka massa tackar man ju inte nej till.

Jo som sagt så har vi storstädat hela helgen. Anledningen e för att vaktmästaren kommer hit idag å det finns ingen i hela världen som hittar saker å klaga på. Så nu e det städat under badkaret, bakom spisen, golvbrunnar å "låsen" i handfaten...sånt där härligt.
Klagar han nu så vet jag inte vad jag gör. Som tur e så har Andreas tagit ledigt så han ska va här när han kommer.
Så vem vet, när man kommer hem kanske det e tyst, ingen jävla fläkt som skrapar. Det har varit riktigt störande faktiskt. Jag sover ju jätte dåligt å varje gång jag vaknar på natten så hör man bara hur den står å låter. Ska bli skönt att få det fixat!

Skitväder...

Sitter här famför datorn å ser ut, men känner konstigt nog inte för att gå ut i det vädret... Men jag antar att jag måste för att kunna ta mig till jobbet.
Men som tur e så behöver jag bara gå ena vägen för när ja ska hem åker jag med Tina. Måste handla. Har liksom dragit ut på detta sen i måndags, börjar bli tomt i kylen nu.

Va inne på Annas sida å såg att hon hade fått grejer hon hade beställt. Avundsjuk! Beställde lite kläder på värsta superrean i måndags å det skulle ta en vecka 10 dar....tiden går alltid så sakta när mna väntar på paket. Hoppas att allt passar bara, men det står inget speciellt på sidan om reaplagg men det står att man kan självklart skicka tillbaka allt man inte vill ha så jag hoppas på det i så fall.

Har hämtat mina varma...lite väl varma nudlar nu å försöker få upp värmen lite. Lagom till att jag ska gå ut i regnet igen....bööhöhöhöö... nä, nu ska jag sluta klaga å äta mina nudlar. Ha det så bra ni kan.
Å Julia, kan du skicka mönstret på tofflorna e du snäll.
♥ ♥ ♥

TEST

Vi har gjort ett test på en enportions cheescake för Julias skull, å här kommer resultatet. Vi har gjort testet både jag å Andreas. Vi har lagt egna kommentarer å betygsatt.

1=oätligt 
2=äckligt men går att äta
3=ok 
4=rätt gott
5=mums

Först gjorde vi ett test på bara kakan.
Sandra- Allt som allt=1
               Utseende= Ser lite slemmig ut.
               Förpackningen= Tråkig! Men smart för tex. picknicken.
               Smak= Som vidrig färdigtuggad barnmat...yack!!!
               Lukt= Jätte gott! Luktar som hemmagjord jordgubbscreme. Lite barndomsminnen faktiskt.
               Koncistens= Som sagt...färdigtuggat!

Andreas- Allt som allt=2
                 Utseende= Ser ut som en stor godis.
                 Förpackningen= Lite ångest känsla.
                 Smak= Smakar som digestivekex med jordgubbsylt(Andreas hatar digestive)
                 Lukt= Luktar som när man va liten. Jätte gott!
                 Koncistens= Lättsmält...

Kaka+yellow label te
Sandra- 1
Skönt att få nåt att svälja ner den med.
Andreas- 1
Förstärker digestivesmaken.

Kaka+koffeinfritt kaffe med mjölk
Sandra- 2
Kaffet tar bort smaken från kakan vilket e bra! Men nu börjar det bli svårt att svälja skiten...
Andreas- 4
Tar bort smaken av kakan totalt!!!

Kaka+apelsinläsk
Sandra-1
Detta funkar inte längre...avbryter testet inna jag spyr!
Andras- 1
Blir väldigt blaskigt!

Kaka+cola
Sandra- -
Andreas- 2
Blir lite mer jordgubbsmak å ingen digestivesmak.

Slutsats
Delade meningar. Sandra hade aldrig klarat av att äta den. Andreas skulle kunna tvinga i sig den om han blev bjuden.
Som ni ser har vi knappt tagit nåt av den å då har vi ändå gjort 9 tester med den. Så man kan lätt köpa en sån här för 8,90kr om man vill ha budget-släktkalas. För ingen kommer ta mer än typ ett kryddmått innan dom tackar å går hem. Å antagligen aldrig kommer hem till dig på fika igen. 
Men den luktar jätte gott!
Å kom ihåg, skulle du bli bjuden på denna hos nån så ber du att få kaffe till...MYCKET kaffe! 

Snöööööööööööööööööööööö!!!

image164
Äntligen e den här... SNÖN!!!! Som jag längtat, Cola ännu mer. Asså det finns inte en gladare hund i världen än Cola när hon får komma ut i snön. Det e så skönt å se, hon fattar liksom inte var hon e så allt e nytt. Här e från våran promenad i kväll.
image161

 
Så här glad e ja när det snöar... fin så typisk jag-har-tagit-bilden-på-mig-själv bild...haha..

I fredags så hade vi tjej-kväll. Åsa å Julia va här. Pyjamasbyxor, pepparkaksdeg, tjejfilm, måla naglarna...ja ni fattar! Sköj som bara den! Tänk att varenda kväll va sån förr i den gamla goda tiden..eller, goda tiden vet jag inte. Skulle inte gå tillbaka till den tiden igen om jag så skulle få 10 miljoner, men på nåt sätt va det ändå mysigt. Man hade alltid vänner kring sig. Aldrig ensam. Nu e man ju ensan hur mycket som helst. Å det e ju inte så där jätte ofta man hittar på nåt med vännerna längre. Alla liksom växte upp eller nåt... Lite tråkigt!

Idag bar det iväg tiill Gekås. Jag å Julia skulle möta Anna där, men hon kunde inte komma :( Jätte tråkigt, har inte sett henne sen studenten. Men vi kämpa på, på egen hand. Å jag tyckte det gick rätt bra faktiskt...jag e nöjd, eller vad säger du Jull? Shoppade massa onödigt, lite nödvändigt, gjorde bort oss, blev tillsagda av en vakt, bokstavligen tryckte i oss prinsessbakelse, sen mådde vi piss... En helt perfekt dag!
Så nu åker Jullen iväg till Italien igen, sorgligt e va det e! Lova att ta hand om dig, å Sonny...flaskan ska vara till sommarlovet! Drick nu inte upp allt på en gång!

Nu ska jag sova. På min nya kudde för övrigt, om nån undrar asså... Har varit så avundsjuk på Jimmy att dom har haft massa snö i Kosovo. Ha Jimmy, nu har jag det oxå! Sov gott allihopa!



Hmmm...

Då hade man jobbat två dagar å det börjar bli vardag igen. Rätt skönt faktiskt! Men till helgen blir det häng med gamla brudarna! Iallafall 2-3 stycken... Julia kommer hit imorgon å stannar till lördag. Då blir det pyjamas på å massa pepparkaksdeg!!! Hoppas Åsa påsa kommer med. Får se hur  Anna gör, kanske träffar henne på lördag istället. Men det hade ju suttit fint med allihopa! Tänk er 4 tjejer som har MASSA att berätta för varandra, kakdeg å typ tjejfilm...Stackars Andreas!!! Hahaha...han överlever la...

Nu e det bara imorgon kvar sen va denna veckan gjord. Sen e dom små underbara eleverna tillbaka i skolan, inte lika fridfullt på jobbet då. Har varit såå skönt nu när dom har lov, man kan sätta på lite musik, dansa runt medans man svabbar, fixa i fred. Å när man städat ett rum så e det fint lääänge... Så stökar dom ner nu så får dom stryk!

Ja, asså jag å Julia har ju diskuterat detta med att bara lägga in text på bloggen utan bilder...så jag lägger la in en gammal bild då eftersom jag inte har nåt nytt...tar en på min lillebror, som jag saknar massa!!! Puss lillebror
image160
 

Då tar vi nya tag...

Japp, då va det nytt år då... Förra va faktiskt riktigt bra! Om man bortser från det som inte va lika bra...ööö, ja ni fattar. Om man tar bort tex. min galloperation. Den va inte jätte rolig! Men annars tycker jag att det har varit ett av dom bättre åren som varit på ett tag. Å den enda anledningen e väl att hag har fått ett jobb!!! Jag vet att jag tjatar om detta men ni måste förstå att jag har kämpat för detta i ca 5år! Allla har väl inte trott på mig att jag har kämpat men det har jag, alla bråk med försäkringskassan, handledare...bläh..e såååå glad att allt detta e över!!! Å jag tycker att om man ser tillbaka till förr förra året så har förra gjort mig starkare. Kanske på grund av allt som hänt, både bra å dåliga saker. Å när jag gjort min tatuering i mars, kan jag titta på den å verkligen säga till mig själv att jag kan va jävligt grym om jag bara vill det! Att jag klarar mer än vad jga tror! 08 ska bli ett toppen år!!! Det har jga bestämt!


Men nu över till nåt annat. Våran nyårs mat! Gjorde flygande jacob i denna nya vackra form som jag köpte på gekås här om dan. Till efterätt blev det fryst operatårta. Som ni förstår så tog vi det vääääldigt lugnt igår. Cola har blivit väldigt skotträdd så vi fick va hemma å ta det lugt. Men det va faktiskt jätte skönt...Kollade på lite film, käkade tårta...ja tog det lugnt helt enkelt! Som ni ser på nästa bild så va det väldigt ledig klädsel på våran nyårsfest...

Ni som inte ser så hade jag pyjamas byxor på mig...jätte skönt! Så jag började nya året med operatårta, pyjamasbyxor å ihopkrypen i soffan med täcke, sambo å världens sötaste vovve. Kunde nog inte börjat nya året bättre!

Å så här trött blev man av att fira nyår...denna tjejen brukar va uppe å skutta vid 6-7 ungefär...Idag fick Andreas dra upp henne ur sängen vid 9-10...Slappis!
God fortsättning allihopa!

RSS 2.0