Gott Nytt År!

Gott Nytt År Allihopa!!!!
image155 
image156

Sammanfattning...

Tänkte jag skulle sammanfatta julen lite...  Lägger bara in bilderna, orkar inte skriva massa. Men jag vill tacka alla för mina julklappar! E så glad så! Fick massa roligt, fint, överraskningar å lite önskat oxå. Tex min parfym, tack broder. Har aldrig fått parfym av en kille innan å vem hade trott att det skulle bli av min storebror...Men jag gav ju ganska klarar instruktioner om hur den såg ut så...men e jätte glad för det! Hoppas godiset va gott!
Här kommer lite bilder på lite av varje...
                                 

GOD JUL!!!

Ville bara önska alla där ute en riktigt god jul!!!
image135
Nu ska jag gå å väcka mina älsklingar så vi kan kan kolla på Sunes jul å öppna våra julstrumpeklappar!
Ha nu en riktigt bra dag allihopa å speciellt alla jag inte träffar, saknar er jätte mycket!!
Puss å kram
♥ ♥ ♥


Min julgrupp

image134

Snart julafton!

Snart e det julafton....mysigt! Längtar. Å nu e jag ledig i hela 11 dagar! Lyx! Ska bli sååå skönt. Gjorde lite julgodis igår. Men ska nog göra änglakola oxå, dom liksom måste va med.

Idag fick jag en jätte fin julgrupp av jobbet! Man blir så glad när man får nåt fint...å snart e det julafton å då får man ju massa klappar...nu längtar jag jätte mycket!!! Som alla vet e jag barnsligt förtjust i paket. Fast e nog lika glad när jag får ge dom?! Hmmm...lite lustigt men folk blir ju så glada när dom får paket å då blir man ju själv glad! Så egentligen det kanske egoistiskt... men då får det la va så då. Då gillar jag att va egoistisk i så fall!

Jag har kommit fram till att jag ska nog inte skaffa barn om jag vill ha en ekonomi. Min lillebror ville låna 100kr här om dan. Å det va ju inga problem så jag förde över det men så tänkte jag att han kan få en 100 lapp till eftersom jag hade fått lön å det e ju jul å allt det där. Så jag satte in 200kr istället för 100kr. Så smsade ja det till han å då fick jag tillbaka typ, tack så mycket..bla bla bla...du e bäst!!! Ååååååå...så kan han ju inte säga...min första tanke va bara..ååå ta alla mina pengar inte behöver jag dom inte! Herregud tänk när man får barn å dom säger jag älskar dig eller mamma du e bäst. Herregud jag kommer bli fattig! Dom kommmer la få kläderna jag har på kroppen typ. Man e ju så blödig!

Ja, här skulle legat en jätte fin bild på min julgrupp men det funkar inte just nu så den får komma in senare...
♥ ♥ ♥

FREDAG!!!!!!!

Ville bara påminna alla där ute att det e fredag idag å att efter denna dan så e jag ledig fram till den 2 januari...nu låter det ju lite längre än vad det e men ändå. Ska bli sååå gött!
Å idag fick jag min första lön som anställd!!! :) Känns inte heller helt fel, så det verkar som det kan bli en bra dag det här! Puss på er allihop!
PS. 3 dagar kvar...å så snäll som jag varit i år så förväntar jag mig massa klappar...

Då va det klappat å klart!

Ok den 7 mars smäller det! Pratade med tatueraren idag...aaaaahhhh. Vill ju göra den nu men jag får väl snällt vänta till mars... Men e skit glad att jag fått ett datum att se framemot! Det va nog allt för idag, förutom att vi hittade en vattenfylld(intalar vi oss själva, att det va vatten asså) kondom i en genomskinlig vas med rosor....mysigt...

Lite shopping hade inte varit fel...

Fick väldig lust att åka till detta paradis...eller vad säger du mor?
image131
Där e så julfint nu!
image132
image133
♥ ♥ ♥

David 18år!!!!

HURRA HURRA HURRA HURRA

Min kusin fyller 18 år idag!!! Grattis killen.

image129
image130
Hade tyvär ingen bra bild men här e han, födelsedagsbarnet! + min kära far!
Dom verkar inte vilja va med på bild nån av dom...
Hoppas du får en bra dag!!! Å massa tårta!!! Kram Sandra, Andreas å Cola


Sjuuuuuk!

Ok jag e förkyld, det e bara att inse! Men jag ska la överleva. Har inte så mycket att säg men tänkte att lucia va ju ett par dagar sen så nåt nytt fick ju läggas in.
Va på julbord igår med Andraes jobb. Det va as gött!!! Lööööv julmat!
Ikväll blir det la pizza å somna framför tvn vid 18-19...typ så mina senaste dagar sett ut... Vill va frisk nu!!!
Nä det va la inte så mycket mer än så...ha det allihop!

Lusse lelle lusse lelle......

...eller nåt..öööö... Men idag e det iallafall lucia! Sitter med lusse-frukost! Vilket även Cola tyckte va helt ok eftersom då vankas det lussebulle, å det e ju gott!
image128


Till Jull Bull
Nu frågar jag fjärde å sista gången...NÄR E DU HEMMA??? Grrrr du svarar liksom aldrig på det. Men jag vill gärna ha en date med dig å Anna. Ni e så välkommna till denna vackra stad...HAHAHAHA... hade varit jätte roligt!

Mamma har haft röda hyacinter innan men då bara i grupper så hon blev så glad när dom kom i styckvis så hon har stått å sagt till alla kunder att dom e röda..stackars mamma! Å man vet ju hur härliga dom där kärringarna e som kommer tillbaka å klagar... Man får la hoppas att dom inte ser skillnaden, gamla å allt.

Du får se hans tatuering när du kommer hit, orkar inte gå å hämta kameran just nu...

Nä, det e så att min chef hade brölloppsagenturen ihop med våran vd. Men hon sa upp sig från vd jobbet för hon håller ju på med så mycket annat. Å innan hon slutade fick jag ju anställning hos Bengt. Så nu har hon tagit över den själv så då kan jag ju inte hoppa emellan dom för jag e ju bara anställd för honom..fattade du? Kände att det blev lite flummigt, det har varit ganska flummigt oxå så det kanske inte e så konstigt.

Men vi måste höras av å planera våran date. Jag jobbar ju på som vanligt, bara eleverna som får lov. Men vi hörs, hej puss ses

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag äntligen hittat min tatuering som jag vill göra!!! Sååå glad för detta eftersom jag inte alls kände för den tatueraren hade gjort. Den av jätte fin men den va inte riktigt jag...svårt att förklara...
Så jag satte mig ner å skissade lite å fick fram vad jag ville ha. Skickade upp skisserna igår så förhoppningsvis hör han av sig idag eller imorgon. Sen ska vi bara sätta ett datum..aaaaaaahhhhhh, när jag fått det datumet kommer jag nog börja bli nervös tror jag! Men här är den iallafall


Men nu till nåt annat. Jag fick hyacinter av mamma som skulle va röda! Detta tyckte ju jag va skit häftigt men när dom växte upp så va doim inte röda :( Men ganska fin rosa visseligen men långt ifrån röd.

Detta e alltså en RÖD blomma!!!

Denna är ROSA...eller va tycker ni....
Men men världen går ju inte under för det så det e ju skit samma faktiskt.

Idag e det städning av villan på jobbet, min å Jennys favorit dag!!! Eller inte!!! Sen ska jag ju inte jobba med brölloppsagenturen längre, vilket e skit pissigt :( :( :( :( :( :( Jätte ledsen för detta men e ändå glad för min anställning på Hertigen så jag får väl va nöjd. Men vem vet, kanske i framtiden...vi får se. Nu ska jag försöka att bara njuta av att känna att jag "sitter säkert" eller vad man ska säga. Att ha varit arbetslös OCH sjukskriven i så många år gör ju att man blir lite orolig..eller väldigt orolig! Ska bli skönt att veta vad man gör nästa vecka eller nästa månad..eller tom kan jag planer för sommaren för jag vet att jag kommer ha jobb då. Jätte skönt!!! Dom som inte varit sjukskrivna och arbetslösa samtidigt vet ju inte vad jag pratar om men dom som har det fattar vad jag menar. Nu handlar det liksom bara om jag ska ta hand om mig själv, må bra! Inte oroa mig för jobb samtidigt! Eller om försäkringskassan ska dra in min ersättning...så jävla sönt!!!!!!

Måste fixa lite nu men sen ska jag ta å gå en promenad med Cola. Fick Krilles julklapp igår å det va inte riktigt vad jag hade väntat mig så jag får nog ringa några samtal...min favorit sysselsättning!!! Puss på er
♥ ♥ ♥

Jul på Liseberg!

Idag har jag å Andreas mött mamma å Kent på Liseberg för lite julmys. Visst det kanske inte va det perfekta julstämningsvädret, men jag tyckte det va mysigt ändå. Å klassiskt julväder va det ju, regn regn regn!
Vann lite choklad på Marabou hjulet, inte helt fel... Köpte såklart knäckäpple. Gick lite i butikerna å hittade lite smått å gott. Drack lite varm choklad. Som ni hör hade vi en helt ok kväll!

image114

     
Ja vet det e jävligt fult att dom ligger ner men jag vet ju inte hur man vänder bilderna...dom här granarna tyckte jag iallafall va finast.


Här gick jag ABSOLUT inte in!

     
Lite shopping...äntligen fick jag mina lyktor...

image123 
En ren för er som inte ser det!


Just det, det e ju andra advent idag!!! Snart jul!!!
För er som undra så va knäckklubban äcklig. Smakade bäskt...yack... 

Ha jag lyckades...

Gjorde ett nytt försök på änglakola igår. Blev hur bra som helst!!!
Men sen skulle jag va lite rolig å göra nått nytt..hahaha...börjar känna igen detta nu. Så jag smälte mörk choklad i botten av ischokladformar. Gick fint! Sen smälte jag vit choklad över med riven apelsin i. Gick oxå ganska fint...sen skulle jag provsmaka dom...yack!!! Äckligare godis har jag nog aldrig smakat!!! Svinäckligt!!! Men dom e rätt söta.

image112
Inte alls så farlig suddigt foto....

Sen kan man ju alltid lägga in en bild på min bäbis...
image113
Det e gott med vaniljben...

Wiiiiiiiiiiiiiiii

Igår va mamma å Krille här en sväng. Vi hade lite wii kväll! Jag va ju som vanligt grym på bowlingen ;)

           

Cola låg å bara stirrade på dom å undrade va som va deras problem...

Yes, på lördag ska jag upp å kolla på skissen som tatueraren gjort...han verkade inte riktigt klar men vi får la se vad han fått ihop. Spännande!!! Min mardröm e att det e helt fel! Inte alls som jag tänkte mig...Men, men det löser sig på lördag. Hej puss ses

Lite smått å gott...

Tänkte jag skulle uppdatera min blogg lite men har inte så mycket roligt att berätta...
Bröt ihop här om dan för skitsaker! E det inte underbart med panikångest...trodde man va frisk när man hade jobb å allt..fan! Nä, men jag vet ju att det inte funkar så men ibland glömmer jag att jag kanske inte e helt frisk...

Så jag tänkte lägga in lite bilder som gör mig glad!



Dom här två godingarna gör mig jätte glad!!!


Min anställning gör mig glad, vilken vi firade med dom här snygga mackorna.

     
Julen gör mig asaglad!!

Å sen kommer min mamma å lillebror hit idag, ska bli jätte kul att träffa dom. Saknar dom ofta! Men det blir nog bara en snabbis för dom ska till Gekås, garttis till dom!
Tror jag ska peppa mig med lite julmusik å göra lite knäck. Puss å kram
♥ ♥ ♥

Pynt + dop

Idag har vi pyntat granen..eller jag har pyntat granen. Tvingade Andreas att va me men efter en stund insåg jag att man kan inte tvinga vuxna människor att ha det mysigt så han fick åka å tälja på sina knivar. Men jag körde glögg, lussekatter, pepparkaker, julmusik..ja hela köret. Klädde granen å gjorde ett par planteringar.

Sen bar det av till dop. Kom så klart dit för tidigt, typiskt oss. Så vi fick köra runt en sväng. Å vi hade sån tur för det va bara dop, inte massa predikan å sånt. Men han fick ju in att bebisen skulle renas å sånt...
Sen va det smörgåstårta...massa smörgåstårta. Jätte goda!!!
Det va läskigt nära att jag å Andreas va tvungna att sitta ensamma med prästen å hans fru men vi blev räddade i sista stund. En annan gubbe bordet bakom oss ropade på dom så dom vände å satte sig där..puh...
Sen skulle det bli tårta. Å som prinsesståteälskare som man e hoppades jag på just det, prinsesstårta...å det blev det...oj, oj, oj... Å jag tog då längs ner för jag tänkte åååå va gott med massa marsipan...ska nog inte äta marsipan på ett tag... Den liksom växte i munnen. Har nog aldrig sett så mycket marsipan på ett å samma ställe innan. Mikael tänkte samma som jag, ååå va gott, jag tar lite extra marsipan...Vi mådde seriöst illa efteråt. Men annars va den riktigt god!

Va inte så flitig med kameran men Andreas tog 2 bilder med mobilen...

     

Bilderna e inte så bra men dom föreställer pappa Mikael å tårtan...tyvär blev det inget på Mellie...

Julbak

Idag har vi firat att jag blir anställd på hertigen! Självklart firade vi med prinsessbakelse. Å röd å fin va den oxå...jätte gott! Och om en stund ska vi göra lite skagen mackor, gött! Men det kommer nog inte kännas som på riktigt fören jag fått första lönen, som jag hoppas jag får i december. Annars ligger jag illa till..aaaahhhhh...Men herregud, va e pengar?! Kan man väl leva utan...eller...

Sen har vi varit på stan, i blomsteraffären mm. Va tvungen att fixa doppresent till lilla Mellie som döps imorgon. Två Max böcker. En klassiker funkar alltid. Jag älskade dom bvöckerna när jag va liten. Så får hon en nallebjörn oxå, den va så söt så jag kunde inte låta bli. Men dom har ju lagt dopet på 1 advent... Först tänkte jag å va mysigt..men sen kom jag på att då vill prästen parat mycket å länge...fan... Jag kan inte hjälpa det men jag tycker det e obehagligt i kyrkor, äcklig stämmning. Så ska dom typ psyka ner alla som inte tror på dom, å predika om massa skit som man ändå inte tror på. Blä, men men, efter det besöket hoppas vi det dröjer länge innan man måste gå till kyrkan igen.

Har bakat lussekatter idag! Dom blev jätte bra...änglakolan å dom där tryfflarna blev väl inte lika bra kanske men herregud, man kan inte lyckas med allt! Å imorgon ska jag få klä granen....LÄNGTAR!!! Sen e det verkligen jul på riktigt!

Nu ska jag käka skagen macka å fira mitt nya jobb!

        

Ja vet att misteln e fusk-mistel men dom hade inga riktiga så såg jag dom här å vi kan ju inte ha med bär på eftersom dom är giftiga så när dom ramlar av så äter hunden dom å så dör hon å det e så onödigt så jag tänkte att kan man ha fusk gran kan man ha fusk mistel...kanske köper en riktig senare i jul å plockar av bären men denna får hänga där till dess...

Julmys på hög nivå!

Gick upp tidigt för att gå ut med hunden, å eftersom jag inte kan somna om så tänkte jag att jag skulle fixa julstämningen. Det e ju trors allt 1 december. Så jag tände varenda lykta i hela lägenheten å kokade en kopp grönt julte med mjölk..mmmmmys!
Tände även änglaspelet men fick släcka 2 ljus för dom flippade ur totalt..snurrade som f.. Helt galet!

Nu har Andreas pallrat sig upp så snart e det dax för nr 1 i Sunes jul!!!

Åååå jag älskar julen!!!!!!!! Helt klart bästa tiden på året!

Senare idag blir det lussekattbak å lite julgodis.. gör la änglakola eftersom dom e enkla å e mina favoriter. Sen tänkte jag testa några chokladtryfflar som jag såg på tv igår.. verkade oxå rätt lätta.

     

♥ ♥ ♥

RSS 2.0